Klaar met zwetende kantoordagen!

Datum: 21 jun 2017

Klaar met zwetende kantoordagen!

De een fleurt op met de tropische temperaturen van dit moment, de ander zit met zweetdruppels aan zijn bureau te zwoegen. Hoe het jou ook vergaat, wij hebben een unieke bureaustoel waarbij jij, warm- of koudbloedig, je eigen klimaat kunt regelen op kantoor: de Klöber Klimastuhl. Deze geavanceerde stoel stelt je in de gelegenheid om de zitting en de rugleuning te ventileren én te verwarmen. Dus of je het nu snel warm óf koud hebt, met deze bureaustoel heb je een heerlijke werkplek.

Ben je benieuwd hoe het werkt, bekijk dan de demo en laat je verrassen! Deze Klimastuhl van Klöber is bij ons te koop én te huur.

Wil je meer weten over de Klimastuhl van Klöber, of ben je benieuwd naar alle andere bureaustoelen waar wij dealer van zijn? Neem dan contact op met Gerard.

Deel dit nieuws