Ctouch introduceert de nieuwe Leddura 2Meet!

Datum: 21 jun 2017

Ctouch introduceert de nieuwe Leddura 2Meet!

Dit nieuwe Ctouch Leddura 2Meet, het Ultra HD touchscreen is dé alleskunner voor de moderne vergaderkamer.

Dit scherm heeft alles aan boord voor de meest complete vergaderruimte. En… het belangrijkste; het is zo eenvoudig in gebruik dat het door iedereen gebruikt kan worden! Het scherm is leverbaar in de formaten 65”, 75” en 86”.

Met de 2Meet wordt vergaderen geavanceerder dan ooit;

  • Het delen van content of een presentatie gaat gemakkelijk draadloos vanaf je smartphone, tablet of laptop. Of je nu met Android, Windows of Apple werkt.
  • Ook kun je heel eenvoudig een videoconference op zetten door middel van Skype for Business, Skype of H323. Volledig geïntegreerd binnen de Ctouch Leddura 2Meet. Zo kun je met 1 touch met mensen over de hele wereld optimaal vergaderen.
  • Tijdens je meeting kun je met elkaar interactief brainstormen middels Office 365, surfend op internet of door je eigen geïnstalleerde bedrijfsapplicaties op de Ctouch Leddura 2Meet. Zo kun je jouw content meteen annoteren, aanpassen en delen.
  • Daarnaast zit er een reserveringssysteem op waar mee je de kamer van afstand via outlook kan boeken, of met een simpele touch op het scherm!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Ctouch Leddura 2Meet? Neem contact op met Bert de Rover voor een vrijblijvende demo!

Deel dit nieuws