Vepa Felt

Datum: 6 jun 2017

Vepa Felt

Vepa inspireert! Ze kiezen er bewust voor om lokaal en duurzaam te produceren. Hun motto is: “Duurzaamheidsbeleid moet meer zijn dan het maken van beloftes voor de toekomst. Vepa kiest er bewust voor om alleen de initiatieven te presenteren die we nu al effectief geïmplementeerd hebben. En die zijn niet gering.”

Zo hebben ze een prachtige lijn ontwikkeld, genaamd Felt, waarbij ze afval een tweede leven geven. Deze lijn wordt al langer geproduceerd, maar vanaf deze maand zijn deze stoelen in meerdere kleuren beschikbaar. Deze moderne stoelenlijn is vervaardigd van een nieuw materiaal: namelijk gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een nieuwe betekenis. Dit vilt is prachtig om te zien. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen.

De stabiele kuipconstructie maakt een grote variatie aan modellen mogelijk.  Elk frame heeft zijn eigen zitkenmerken en comfort. Daarmee is Felt breed inzetbaar; van vergaderkamer tot woonkamer en uiteraard geschikt voor projectgebruik.Ideaal om te plaatsen in kantoren, teamwerkplekken, wachtkamers etc.

Felt biedt een buis-sledeframe, draad-sledeframe, 4-poots beuken of een 4-poots metaal onderstel.
De kuip is leverbaar in twee kleuren: lichtgrijs of antracietgrijs. Daarnaast kan optioneel gekozen worden voor een zitkussen in elke denkbare kleur.
De zithoogte van de stoel is 44 cm, waarbij de zithoogte met een zitkussen 45,5 cm is.

Wij zijn trotse dealer van de Vepa Felt. Ben jij ook enthousiast, past de Vepa Velt in jouw ontwerp of ben je benieuwd naar een inrichtingsadvies?
Neem dan contact op met Gerard.

Deel dit nieuws