GROEN, GROENER GROENST!!

Datum: 9 mei 2017

GROEN, GROENER GROENST!!

Binnen de woonmodetrends zagen we het al langer. De botanische woontrend. Inmiddels introduceert deze groene trend zich ook op de werkvloer. Op de inrichtingsbeurs Salone del Mobile beurs in Milaan was het dan ook één grote groene oase.

Naast de prachtige uitstraling, biedt het ook vele voordelen binnen de kantooromgeving. De natuurlijke eigenschappen creëren een geoptimaliseerde luchtkwaliteit, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit. Tevens brengt het een huiselijke sfeer op de werkvloer, wat helemaal de trend van nu is. Uit vele onderzoeken is gebleken dat natuur op de werkvloer ook zorgt voor een vermindering van stress.

Door kleine aanpassingen kun je niet alleen een visueel aantrekkelijke werkomgeving creëren, maar ook geluidsoverlast verminderen. Door planten, natuurlijke wandbekleding of roomdividers op de juiste plaatsen toe te passen, verbeter je de akoestiek in de ruimte. Uiteraard kunnen wij jou helpen om dit te realiseren. Voorbeelden van prachtige, groene, akoestische roomdividers vind je hier!

Wil jij vrijblijvend advies over toepassing van natuurlijke elementen binnen jouw interieur? Neem dan contact op met onze collega Annelies Molenaar.

Deel dit nieuws