Secretaressedag @ Officious

Datum: 21 apr 2017

Secretaressedag @ Officious

Gisteren was het de eerste secretaressedag bij Officious! De nationale Secretaressedag is al sinds 1989 een traditie in Nederland, waarbij de secretaresses jaarlijks op de derde donderdag van april in het zonnetje gezet mogen worden. Een goed gebruik vinden wij als Officious, waarbij we dit jaar flink uitgepakt hebben om de secretaresses van onze klanten op deze dag te verrassen. Met een Masterclass onder leiding van Maroesja Brouwer van 7LIFE, een manicure behandeling door Annelieze én een high tea wat verzorgd werd door Restaurant de Burgemeester maakten deze dag tot een groot succes!

Het zou heel fijn zijn als dit een jaarlijks terugkomend event wordt, elke secretaresse zal hier naar uitkijken!
Ik neem mee dat iedereen anders omgaat met stress. Wanneer ik nauwelijks stress ervaar hoeft het niet te betekenen dat die ander zich naar mijn idee ‘aanstelt’.  Ik ervaar de andere manieren van communicatie en stress, en zie hoe andere mensen reageren en waarom. – Deelneemster Masterclass Out of Stress
We communiceren vanuit onze identiteit en kunnen onze communicatie krachtiger maken. Communiceren kun je leren. – Deelneemster Masterclass 7LIFE communicatiemodel

Dames, wij wensen jullie een stressarm en communicatief super sterk jaar toe!

Deel dit nieuws