Win VIPtickets voor de secretaressedag

Datum: 4 apr 2017

Win VIPtickets voor de secretaressedag

Als secretaresse ben je een rechterhand van het bedrijf. Jij bent een belangrijke, al dan niet onmisbare, speler binnen het team. Achter de schermen verzorg je dat vele processen goed verlopen en heb je vele ballen hoog te houden.
Wil jij op 20 april heerlijk verwend worden door ons team, en een masterclass van Maroesja Brouwer ontvangen?
Of vind je dat jouw secretaresse deze bijzondere ochtend ontzettend verdient?
Mail dan voor woensdagmorgen 12 april 9.00 uur naar Marije van den Berg om kans te maken op 1 van de 2 tickets die we verloten!

Masterclass “Out of Stress”
Ontvangst : 8.30 uur
Programma: 9.00-12.00 uur
MASTERCLASS  OUT OF STRESS
Je voelt het soms aankomen. Die signalen van licht alarm, net te veel hooi op de vork of te veel aan je hoofd. Je bent sneller geïrriteerd, je staat al wat vermoeid op en het is lastig om de zin in de dag te vinden. Je kinderen lijken wel drukker dan normaal, het werk blijft liggen en… Wacht! Ben je nu alweer die afspraak vergeten?! Herkenbaar voor iedereen. Of het nu werk, thuis, studie of relatie is: de druk lijkt alleen maar toe te nemen. Hoe handig zou het dan zijn, als we inzicht hadden in ons eigen gedrag onder druk. Hoe reageren we op spanning en stress? Wanneer is bij ons de maat vol”?
Met de 7Life Communicatie Scan in handen, hebben we niet alleen informatie over jouw communicatiekracht. Jij en de beste versie van jezelf. We kunnen ook kijken naar jouw gedrag als je je niet gehoord, niet gezien of ondergesneeuwd voelt. Want ook dan communiceer je, geef je aan dat het niet goed gaat of dat je de druk niet prettig vindt. En dat er druk is, dat blijkt maar al te duidelijk. Links en rechts om ons heen krijgen collega’s, vrienden en kennissen klachten door werkdruk of prestatiedruk. Het is helaas niet vreemd meer, als iemand uitvalt met een burn-out of lichamelijke klachten.
En dat is hartstikke jammer. Want een aantal van deze klachten zijn te voorkomen, door beter te luisteren als er een alarmsignaal afgaat. Wil je weten hoe die alarmsignalen klinken, hoe we ze kunnen herkennen en hopelijk ook kunnen voorkomen? Kom dan vooral naar deze praktische masterclass!

Deel dit nieuws