Officious op de ISE

Datum: 4 apr 2017

Officious op de ISE

Wouter en Bert zijn in februari op de ISE beurs geweest in de Amsterdam RAI. De ISE is dé internationale beurs voor alle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van audiovisuele oplossingen. Naast de LED schermen die, naast dubbelzijdig, steeds groter en dunner worden – slechts 3,5mm – viel nog iets anders op: Er is in de markt steeds meer vraag naar een “alles in 1 vergaderoplossing”.
Dat wil zeggen; een scherm waar je niet alleen op kan presenteren, maar die je ook gebruikt als whiteboard. Waar je ook een videoconference mee faciliteert en tevens vanaf elk device draadloos je presentatie naar toe kunt sturen.
Kortom een “alleskunner” in de vergaderruimte die zo eenvoudig in gebruik is dat iedereen er zo mee aan de slag kan. Het mooie van deze ontwikkeling is dat deze oplossingen steeds betaalbaarder worden en dus voor elke organisatie binnen handbereik liggen.

Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met Bert!
Meer foto’s en video van de ISE vind je op onze Facebookpagina.

Deel dit nieuws