Klaar voor de lenteschoonmaak?!

Datum: 27 feb 2017

Klaar voor de lenteschoonmaak?!

Wij als Officious hebben een aantal mooie aanbiedingen voor jou geselecteerd. Zo maak je met onze Elba producten kans op een Fitbit of een fiets, wanneer je met je lenteschoonmaak het archief eens goed onder handen neemt. Daarbij kun je meteen alles labelen met de DYMO bundelactie.

Maak kans op een fiets of een Fitbit

Elba viert feest! ELBA bestaat 100 jaar, waarbij ze haar naam dubbel en dwars verdiend heeft in kantoorartikelland.  Ze is vooral actief op het gebied van opberging en archivering. Ordners, mappen en hangmappen zijn voor velen bekende artikelen. De hangmappen van ELBA hebben een levenslange garantie. De ruiterstroken zijn gratis personaliseerbaar via www.elbaprint.com. Deze hangmappen zijn geschikt voor intensief gebruik en voldoen aan de ISO-norm 9706.

Vanwege het jubileum bestel je nu álle ELBA Ultimate hangmappen met tot wel 15% korting*. Bij een orderwaarde van € 350,- of meer maak je ook kans op een Fitbit ter waarde van € 150,-. Bestel je met een orderwaarde van meer dan € 1.000,-, maakt je zelfs kans op een ELBA-fiets ter waarde van € 450,-.

 

DYMO D1 Bundelactie

Met deze DYMO D1 bundelpack haalt u extra voordeel in huis. U ontvangt nu namelijk 2+1 gratis**! Deze bundelpack bestaat uit 3 DYMO D1 tapes 12mmx7m zwart op wit met artikelnummer 960334.

De DYMO D1 tapes horen daar thuis waar u aan het labelen slaat: thuis, op kantoor, in het magazijn of onderweg. D1 tapes zijn geschikt voor alle actuele labelmakers van de LabelMANAGER en LabelPOINT serie. Deze zuinige, zelfklevende labels zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te verwijderen.

* Vraag Harry om de deelnemende modellen. Deze actie is geldig tot en met 30 april 2017. De korting wordt automatisch verwerkt via het bestelsysteem. Aan het einde van de looptijd zullen de winnaars doormiddel van een loting bepaald worden. Uitlevering vindt plaats via ELBA.
** De DYMO D1 Bundelactie geldt zolang de voorraad strekt.

 

Bestel direct bij Harry. 

Deel dit nieuws