Vergaderen op afstand zó eenvoudig!

Datum: 25 jan 2017

Vergaderen op afstand zó eenvoudig!

Er ligt veel kracht in verbinding. Het is enorm belangrijk in de zakelijke omgeving, omdat verbinding met je collega’s en klanten mooie dingen teweeg brengt. Je kunt efficiënt werken wanneer de communicatie helder is, het werkplezier stijgt op het moment dat medewerkers zich verbonden weten met het bedrijf en je klant blijft je trouw wanneer zij zich gezien weten.

Ongekend aantal dynamische oplossingen!

Vanuit onze audiovisuele expertise zien wij vele mogelijkheden tot dynamische verbinding met klanten en collega’s, zowel intern als extern.

Daar waar vergaderingen en brainwave sessies in traditionele vergaderruimtes plaatsvonden, zie je een verschuiving naar concentratie units of informele plekken. Mensen hebben behoefte elkaar in de ogen te kunnen kijken wanneer ze belangrijke zaken bespreken. Maar is het nog steeds nodig om iedereen het land, of zelfs de wereld, door te laten rijden om een vergadering bij te wonen?
Zeker niet! Door de geïnnoveerde mogelijkheden voor videoconferencing kan ieder lid vanaf elke locatie met zijn eigen device deel nemen aan de meeting. Of dat dat nu in een vergaderruimte is met een professioneel camera systeem, of vanaf de thuiswerkplek met een laptop, tablet of smartphone. Tijdens de meeting heeft iedereen de mogelijkheid om via zijn eigen device mee te kijken naar dezelfde presentatie en ziet men welke bestanden er gedeeld worden.

Oplossing is dichterbij dan je denkt

Dit heeft verregaande voordelen wanneer het aankomt op kosten op het gebied van tijd en brandstof, wat een positieve uitwerking heeft op de duurzaamheid van het milieu. Het mooiste van dit alles is dat veel bedrijven deze oplossing software matig al in huis hebben, waarbij het ze slechts ontbreekt aan een veelal aantrekkelijke hardware investering en een training.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen jouw bedrijf, en wat voor investering er gedaan zou moeten worden om dit daadwerkelijk toe te passen in je meetings? Wij informeren je graag over de mogelijkheden binnen jouw organisatie.
Neem contact op met Bert de Rover.

Deel dit nieuws