Bestel bij ons je huisstijl drukwerk

Datum: 25 jan 2017

Bestel bij ons je huisstijl drukwerk

Bij Officious heb je de mogelijkheid al je kantoorartikelen in een te bestellen. Om jouw bedrijf te positioneren zijn er vele mogelijkheden om je huisstijl terug te laten komen op je briefpapier, enveloppen en give aways. Wij als Officious kunnen dit allemaal voor jou organiseren.

Van het ontwerpen van je huisstijl, tot aan het leveren van je gepersonaliseerde drukwerk en give aways. Juist op die manier ben je zichtbaar voor je klanten én door het doorvoeren van je huisstijl maak je grote stappen in professionaliteit.

Samen met al de overige kantoorbenodigdheden bestel je gemakkelijk en snel jouw visitekaartjes, enveloppen en briefpapier met jouw bedrijfslogo. Uiteraard met dezelfde service en kwaliteit zoals je van ons gewend bent.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?
Bel 078 303 1330 of mail met Peter Wolf voor een offerte op maat.

Deel dit nieuws