Klöber lanceert nieuwe stoel

Datum: 21 dec 2016

Klöber lanceert nieuwe stoel

Klöber lanceert een nieuwe bureaustoel, genaamd Connex2. De ontwerper van deze mooie en super functionele stoel is Jörg Bernauer.

Connex2 laat een frisse wind waaien in de kantoren. Volledig automatisch reagerende functies zorgen heel eenvoudig voor bewegend zitten in een ideale positie. De beste voorwaarden om de favoriet op de werkplek te worden.

– Volledig automatisch reagerende functies zorgen heel eenvoudig voor bewegend zitten in een ideale positie.

– Alleen zithoogte, zitdiepte en lendensteunworden handmatig ingesteld. Al het andere wordt als vanzelf overgenomen door het automatische puntsynchroon-mechanisme en de driedimensionaal beweegbare zitting:

– Het puntsynchroon-mechanisme laat bij het achteroverleunen een grote openingshoek toe en blijft steeds in contact met de rugleuning. Daarbij wordt de terugveerkracht van de leuning geheel automatisch ingesteld: op alle personen – licht of zwaar.

– De driedimensionaal beweegbare zitting stimuleert tot dynamische rechts-links-bewegingen en ondersteunt de natuurlijke beweegimpuls.

– In de naar voren gebogen, geconcentreerde werkhouding gaat de zitting mee en vermindert zo de druk op de onderkant van de bovenbenen.

– Armleuningen met ‘soft touch’-gevoel geven mee als ze onder de tafelrand komen en ronden de intelligente zitbeleving af.

Bron: www.kloeber.com

Ben je benieuwd hoe deze stoel in jouw werkomgeving staat, of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op met Gerard.

Deel dit nieuws