Ons beursbezoek bij de Orgatec

Datum: 7 nov 2016

Ons beursbezoek bij de Orgatec

Donderdag 27 en vrijdag 28 oktober 2016 was een deel van het team projectinrichting van Officious aanwezig op de Orgatec in Keulen. Architecten, interieurarchitecten, projectinrichters, eindgebruikers en de vakhandel van over de hele wereld bezoeken deze tweejaarlijkse beurs.

Onder het motto ‘Creativity Works’ waren op de ORGATEC nieuwe perspectieven, inspirerende concepten en toonaangevende oplossingen voor werkomgevingen te zien. Interactie van producten, werkprocessen en werkcultuur dragen bij tot creatieve ideeën voor de werkomgeving en deze waren volop te zien.

Wij hebben enorm veel inspiratie opgedaan om weer op innovatieve wijze mee te denken met onze klanten!

 

Ben je geïnteresseerd naar meer informatie? Bel 078 303 1330 of mail met Ellen van IJzendoorn.

Deel dit nieuws