Nieuwe oplossing ruimte-reservering: Evoko Liso Room Manager

Datum: 7 nov 2016

Nieuwe oplossing ruimte-reservering: Evoko Liso Room Manager

Met de in 2010 geïntroduceerde roommanager heeft Evoko een unieke oplossing geboden voor het reserveren van ruimtes binnen kantoorgebouwen. Met de nieuwe Room Manager Liso gaat Evoko een stapje verder: nog meer mogelijkheden en nog eenvoudiger in gebruik.

De Evoko Liso werkt met een duidelijke interface, waardoor je heel eenvoudig op het scherm zelf een vergaderruimte kunt reserveren. Je krijgt direct alle benodigde informatie op een overzichtelijke wijze te zien. Daarnaast is het mogelijk om een ruimte te reserveren met jouw eigen favoriete digitale kalender.


Ben je geïnteresseerd naar meer informatie? Bel 078 303 1330 of mail met Bert de Rover.

Deel dit nieuws