Officieel dealer Sonos

Datum: 3 okt 2016

Officieel dealer Sonos

Voeg extra beleving toe aan jouw kantooromgeving met het Sonos geluidssysteem. Met Sonos kun je in elke ruimte van een gebouw dezelfde beleving meegeven en tevens de diverse boxen loskoppelen om overal andere muziek te draaien.
Vanaf 2016 zijn wij officieel dealer van Sonos. Het unieke multi-room Sonos geluidssysteem is gemakkelijk te bedienen met één app op een willekeurige smartphone, tablet, laptop of pc. In deze app heb je de keuze uit meer dan 100.000 voorgeprogrammeerde radiostations en muziekdiensten zoals Spotify. Als Sonos dealer zorgen wij, naast het advies en de levering, ook voor de montage en een vlekkeloze implementatie op jouw netwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sonos? Kom dan langs bij ons op kantoor om het systeem te beleven of neem contact met ons op. Wij adviseren je graag welke oplossing het beste bij jouw situatie past.

Ben je geïnteresseerd naar meer informatie? Bel 078 303 1330 of mail met Bert de Rover.

Deel dit nieuws