Kick-Off jubileumjaar

Datum: 5 sep 2016

Kick-Off jubileumjaar

Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 januari stonden helemaal in het teken van de opening van ons nieuwe pand én de viering van 40 jaar Officious. Samen met onze klanten, leveranciers en collega’s hebben wij genoten van bijzondere en feestelijke dagen. Wij zijn erg onder de indruk van de hoge opkomst en belangstelling. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de felicitaties, kado’s en aanwezigheid.

De kop is eraf, maar het blijft hier niet bij. Heel het jaar zal in het teken staan van het 40-jarig jubileum met feestelijke acties en kortingen. Genoeg reden om ons via de website en social media te volgen en zo op de hoogte te blijven van alle jubileumacties.  Wij verheugen ons op een mooi jubileumjaar!

Deel dit nieuws