Learn Anywhere

Wij zijn partner van Learn Anywhere!

Learn Anywhere is een nieuwe, innovatieve totaaloplossing voor scholen. Een toepassing die analoog en digitaal onderwijs combineert én verder gaat dan dat. Het draagt bij aan de optimale manier van lesgeven voor docenten. Nu en straks.

Wat is Learn Anywhere?

Het onderwijs heeft door de coronacrisis een enorme snelle digitaliseringsslag gemaakt in 2020. Bij veel scholen zijn bestaande lokalen en systemen aangepast naar de mogelijkheid om digitaal les te kunnen geven. Hierbij was het hebben van de mogelijkheid belangrijker dan het vinden van de beste toepassing voor de lange termijn. De oplossing van Learn Anywhere maakt het mogelijk om zowel de bestaande, analoge manier van lesgeven een boost te geven, alsook kwalitatief op afstand les te geven aan de klas. Of dat nu een hele digitale les is of een klas waarin een gedeelte in het leslokaal aanwezig is en een ander deel digitaal vanuit huis aansluit. En wij, Officious, mogen ons met trots de 2e partner noemen van deze geweldige oplossing!

Hoe werkt Learn Anywhere

Of studenten de les nu vanuit huis volgen, in het klaslokaal of een combinatie van die twee, met Learn Anywhere kan de les altijd doorgaan op een manier die de bestaande werkwijze van docenten en studenten maximaal ondersteunt. De slimme combinatie van beproefde technologieën zorgt voor een natuurlijke interactie tussen mensen, locaties en informatiestromen.

Daarbij werken interactieve projectoren, projectie whiteboard, connectiviteitsproducten en video-toepassingen gericht op samenwerken, nauw samen.

 

Hoe dat precies werkt? Bekijk het filmpje.

Voor welke situatie is Learn Anywhere geschikt?

  • Analoog lesgeven
  • Digitaal presenteren
leren op afstand
  • Hybride lesgeven
  • Op afstand lesgeven

De kracht van gebundelde expertise

Technologiegiganten Epson, Logitech, Extron en Smit Visual bundelden hun expertise en ontwikkelden Learn Anywhere. Dit deden ze op basis van beproefde technologieën, die bestaande lesmethoden ondersteunen.

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig geworden naar deze handige toepassing? Kijk voor meer informatie op Learn Anywhere  of neem contact op met Marius.

Marius Timmer
Manager Audiovisual

Marius Timmer

Ook bereikbaar op Microsoft Teams via marius@officious.nl

leren op afstand  leren op afstand