(Samen)werken op afstand

In de huidige tijd is het ineens ontzettend belangrijk om effectief op afstand te kunnen communiceren en samenwerken. Onze jarenlange ervaring met een breed productportfolio geeft ons de mogelijkheid om onze klanten snel hierin verder te helpen. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina over afstandswerken, of neem contact op met Marius Timmer.

Audiovisuele oplossingen

Communiceren is levenskunst. De uitdaging jouw bedrijfsboodschap over te brengen naar jouw klanten ligt in communicatie! Door op de juiste manier te communiceren kun jij jezelf verbinden met de klant. Dat gaat niet over de kennis of de expertise die je biedt, maar over het raken van het hart van jouw klant.
Met onze audiovisuele oplossingen helpen wij je graag jouw boodschap op een professionele en aansprekende wijze over te dragen. Of het nu gaat over vergaderen, presenteren, informeren of beleven. Door ons advies op maat bekijken wij wat binnen jouw werkomgeving de beste oplossing is om jouw werk te ondersteunen. Doordat we de installatie bekijken vanuit onze inrichtingsbril is het onze drive om te werken naar een naadloze integratie met jouw huidige of nieuwe inrichting.

Je kunt hierbij denken aan oplossingen die je ondersteunen op het gebied van:

Vergaderen

Maak vergaderen eenvoudig; deel met ons audiovisuele aanbod gemakkelijk jouw informatie tijdens je meeting. Of je nu met elkaar op een locatie vergadert of middels een video conference; wij maken het voor jou mogelijk.

Presenteren

De beste ingrediënten voor een goede presentatie zijn perfect beeld en geluid. Audiovisuele ontwikkelingen gaan razendsnel wat geweldige mogelijkheden biedt binnen presenteren. Vandaag de dag gaat presenteren draadloos met touchscreens en multimedia.

Informeren

Informatievoorziening is van essentieel belang. Dankzij onze innovatieve narrowcasting systemen kun jij de juiste informatie op de juiste plek en aan de juiste mensen tonen. Of het nu gaat om dynamische menukaarten, vlieg informatie, reclames of bedrijfsinformatie.

Beleven

Maak jouw pand een unieke belevenis voor jouw klanten en bezoekers, waar ze jouw bedrijfsfilosofie proeven. Prikkel hun zintuigen door het inzetten van beeld, geluid, reuk of smaak. Met een multiroom systeem klinkt overal dezelfde muziek. Of gebruik een videowall met de boodschap van jouw bedrijf.

Uitgelichte projecten audiovisueel

Actueel audiovisueel

Een goede werkomgeving door Health, Activity en Image (HAI)

Wij helpen organisaties bewuste keuzes te maken vanuit onze expertise gebieden, zodat ze een betere werkomgeving krijgen. Dit doen we door onze klanten te inspireren. Zo klinkt de missie van Officious. Wij inspireren onze klanten aan de hand van de…

#BETERTHUISWERKEN – BLIJF VERBONDEN

Al ontmoeten we elkaar nu veel minder in persoon, het is essentieel dat groepsgewijze werkzaamheden en afspraken met zakenrelaties door kunnen blijven gaan. Juist in deze bijzondere tijd willen we het contact met elkaar goed onderhouden. Vaak werken platforms als…

Gratis soundbar, E-cleaner en Stylus bij een ETX E-SCREEN!

Maak kennis met de ETX E-Screens! Het gebruik van de ETX touchscreens van Legamaster is een indrukwekkende interactieve ervaring. Ervaar de veelzijdigheid bij elke vergadering, les of presentatie.