(Samen)werken op afstand

In de huidige tijd is het ineens ontzettend belangrijk om effectief op afstand te kunnen communiceren en samenwerken. Onze jarenlange ervaring met een breed productportfolio geeft ons de mogelijkheid om onze klanten snel hierin verder te helpen. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina over afstandswerken, of neem contact op met Marius Timmer.

Audiovisuele oplossingen

Communiceren is levenskunst. De uitdaging jouw bedrijfsboodschap over te brengen naar jouw klanten ligt in communicatie! Door op de juiste manier te communiceren kun jij jezelf verbinden met de klant. Dat gaat niet over de kennis of de expertise die je biedt, maar over het raken van het hart van jouw klant.
Met onze audiovisuele oplossingen helpen wij je graag jouw boodschap op een professionele en aansprekende wijze over te dragen. Of het nu gaat over vergaderen, presenteren, informeren of beleven. Door ons advies op maat bekijken wij wat binnen jouw werkomgeving de beste oplossing is om jouw werk te ondersteunen. Doordat we de installatie bekijken vanuit onze inrichtingsbril is het onze drive om te werken naar een naadloze integratie met jouw huidige of nieuwe inrichting.

Je kunt hierbij denken aan oplossingen die je ondersteunen op het gebied van:

Vergaderen

Maak vergaderen eenvoudig; deel met ons audiovisuele aanbod gemakkelijk jouw informatie tijdens je meeting. Of je nu met elkaar op een locatie vergadert of middels een video conference; wij maken het voor jou mogelijk.

Presenteren

De beste ingrediënten voor een goede presentatie zijn perfect beeld en geluid. Audiovisuele ontwikkelingen gaan razendsnel wat geweldige mogelijkheden biedt binnen presenteren. Vandaag de dag gaat presenteren draadloos met touchscreens en multimedia.

Informeren

Informatievoorziening is van essentieel belang. Dankzij onze innovatieve narrowcasting systemen kun jij de juiste informatie op de juiste plek en aan de juiste mensen tonen. Of het nu gaat om dynamische menukaarten, vlieg informatie, reclames of bedrijfsinformatie.

Beleven

Maak jouw pand een unieke belevenis voor jouw klanten en bezoekers, waar ze jouw bedrijfsfilosofie proeven. Prikkel hun zintuigen door het inzetten van beeld, geluid, reuk of smaak. Met een multiroom systeem klinkt overal dezelfde muziek. Of gebruik een videowall met de boodschap van jouw bedrijf.

Uitgelichte projecten audiovisueel

Actueel audiovisueel

Learn Anywhere – de totaaloplossing voor het onderwijs

Nu leerlingen en studenten weer gedeeltelijk naar school mogen, zitten leerkrachten en docenten met een dilemma. Ligt je focus bij de leerlingen die voor je zitten of bij diegene die online thuis je les volgen als gevolg van de coronamaatregelen?…

Tools voor een goede online vergadering

Online vergaderen is actueler dan ooit. Door de corona-crisis is de manier waarop we dit doen in een sneltreinvaart veranderd. Omdat er veel voordelen aan een goede online vergadering zitten, zal dit een blijvende verandering zijn. Natuurlijk zijn er naast…

Tools voor online samenwerken

Effectief samenwerken, en dan grotendeels online samenwerken, is hotter dan ooit! Dankzij de coronacrisis werden we gedwongen allemaal op afstand van elkaar te werken. In een razendsnel tempo leerden we veel tools kennen die samenwerken op afstand mogelijk en beter…