Audiovisueel

Communiceren is levenskunst. De uitdaging jouw bedrijfsboodschap over te brengen naar jouw klanten ligt in communicatie! Door op de juiste manier te communiceren kun jij jezelf verbinden met de klant. Dat gaat niet over de kennis of de expertise die je biedt, maar over het raken van het hart van jouw klant.
Met onze audiovisuele oplossingen helpen wij je graag jouw boodschap op een professionele en aansprekende wijze over te dragen. Of het nu gaat over vergaderen, presenteren, informeren of beleven. Door ons advies op maat bekijken wij wat binnen jouw werkomgeving de beste oplossing is om jouw werk te ondersteunen. Doordat we de installatie bekijken vanuit onze inrichtingsbril is het onze drive om te werken naar een naadloze integratie met jouw huidige of nieuwe inrichting.

Je kunt hierbij denken aan oplossingen die je ondersteunen op het gebied van:

Vergaderen

Maak vergaderen eenvoudig; deel met ons audiovisuele aanbod gemakkelijk jouw informatie tijdens je meeting. Of je nu met elkaar op een locatie vergadert of middels een video conference; wij maken het voor jou mogelijk.

Presenteren

De beste ingrediënten voor een goede presentatie zijn perfect beeld en geluid. Audiovisuele ontwikkelingen gaan razendsnel wat geweldige mogelijkheden biedt binnen presenteren. Vandaag de dag gaat presenteren draadloos met touchscreens en multimedia.

Informeren

Informatievoorziening is van essentieel belang. Dankzij onze innovatieve narrowcasting systemen kun jij de juiste informatie op de juiste plek en aan de juiste mensen tonen. Of het nu gaat om dynamische menukaarten, vlieg informatie, reclames of bedrijfsinformatie.

Beleven

Maak jouw pand een unieke belevenis voor jouw klanten en bezoekers, waar ze jouw bedrijfsfilosofie proeven. Prikkel hun zintuigen door het inzetten van beeld, geluid, reuk of smaak. Met een multiroom systeem klinkt overal dezelfde muziek. Of gebruik een videowall met de boodschap van jouw bedrijf.

Uitgelichte projecten audiovisueel

Actueel audiovisueel

Gratis soundbar, E-cleaner en Stylus bij een ETX E-SCREEN!

Maak kennis met de ETX E-Screens! Het gebruik van de ETX touchscreens van Legamaster is een indrukwekkende interactieve ervaring. Ervaar de veelzijdigheid bij elke vergadering, les of presentatie.

Draadloos presenteren met ClickShare

Met ClickShare van Barco presenteer je snel en eenvoudig content. Verbind jouw laptop, tablet of smartphone gemakkelijk met de dongel, AirPlay of de mobiele app voor IOS of Android.

 

Presenteer vanaf je laptop in 3 eenvoudige stappen:…

Ontdek de nieuwste Touchscreen oplossing: CTOUCH Leddura 2 Share

Gisteren hebben wij, van Officious,  de introductie gehad van de nieuwste Touchscreen oplossing van onze partner CTOUCH:

De CTOUCH Leddura 2 Share!

 

Een Ultra HD Touchscreen waar je met 4 gebruikers tegelijk op kan presenteren.

Uiteraard kan dit geheel…